Autoasi Saimaankatu: Autokorjaamo ja autohuolto Lahti

Renkaat, rengashotelli, Lahti

Auton katsastus – Autoasi Saimaankatu Lahti palvelee

Lähestyykö auton katsastus? Se hoituu kätevästi Autoasi Saimaankadulla, Lahden keskustassa. Meiltä saat ripeää, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua aina, kun auton katsastus on edessä. Voit jättää auton meille päiväksi ja noutaa illalla katsastettuna pois, omien menojesi mukaan. Mikäli autosi kaipaa huoltoa, myös se onnistuu autoliikkeessämme. Olemme täyden palvelun katsastus- ja huoltoliike, joka toimii aina mahdollisimman joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan!

Varaa aika auton katsastukseen Autoasi Saimaankadulta puhelimitse tai sähköpostilla, ja lue tältä sivulta, miten katsastukseen tulee valmistautua! Katsastus saadaan suoritettua näin mahdollisimman mutkattomasti ja nopeasti, kun kaikki katsastuksessa tarvittavat dokumentit on etsitty valmiiksi.

Auton katsastus pitää tehdä uusille ja jo käytössä oleville autoille

Auton katsastus on jokaisella autonomistajalla edessään jossain vaiheessa. Katsastus on pakollinen toimenpide, jonka tavoitteena on varmistaa, että ajoneuvo on turvallinen liikenteessä ja sen päästöt ovat riittävän matalalla tasolla. Katsastuksessa varmistetaan myös, että autoa koskevat pakolliset maksut ja vakuutukset on suoritettu. Oli kyseessä sitten uusi tai vanha auto, auton katsastus on tehtävä säännöllisin väliajoin.

Koska auto pitää katsastaa?

Auton määräaikaiskatsastus tulee suorittaa ensimmäisen kerran viimeistään 3 vuoden kuluttua sen käyttöönottopäivästä, ja toisen kerran viimeistään 2 vuoden päästä. Tämän jälkeen katsastus on tehtävä vuosittain. Pakettiautoissa katsastus tulee suorittaa 3 vuoden jälkeen vuosittain. Auton rekisteröintitodistuksesta löytyy käyttöönottopäivämäärä, jonka perusteella tarkempi määräaikaiskatsastuksen ajankohta määrittyy. Auton muutoskatsastus suoritetaan siinä tapauksessa, jos sen käyttötarkoitusta tai rakennetta on merkittävästi muutettu.

Miten valmistautua katsastukseen?

Katsastukseen tulee ottaa mukaan auton rekisteröintitodistuksen osa 1 eli tekninen osa, ja lisäksi päästömittaustodistus, mikäli olet tehnyt mittauksen jo etukäteen (max. 3 kk). Varmista myös ennen katsastusta, että olet suorittanut ajoneuvosi liikennevakuutusmaksut sekä ajoneuvoverot.

Katsastusajankohdan lähestyessä kannattaa myös ajan ja rahan säästämiseksi tarkistaa, että auto on siinä kunnossa, että se on lainmukaisesti hyväksyttävä ja menee katsastuksesta läpi. Jos autosi ei läpäise katsastusta, voidaan se määrätä jälkitarkastukseen, joka on tehtävä 1 kk kuluessa varsinaisesta määräaikaistarkastuksesta. Pienemmistä vioista voidaan antaa korjauskehotus, ja autoa ei tällöin tarvitse tuoda jälkitarkastukseen.

Autoasi Saimaankadun kätevä katsastuspalvelu

Meillä auton katsastus käy kätevästi! Varaa aika, tuo autosi ja sen kanssa tarvittavat dokumentit - ja anna meidän huolehtia lopusta. Jos autossa ilmenee korjaustarpeita, saat ne hoidettua kätevästi saman katon alla. Tervetuloa katsastukseen Autoasi Saimaankadulle Lahden keskustaan!

Tiesitkö, että meillä voit maksaa katsastuksen myös Autoasi-rahoituksella erissä? Tällöin saat 14 vrk korotonta maksuaikaa. Kysy lisää ja varaa katsastusaika vaikka saman tien!

AUTOASI SAIMAANKATU

Saimaankatu 31
15140 LAHTI

Puh. 010-770 2010, myymälä
Puh. 010-770 2019, korjaamo

huolto@autoasisaimaankatu.fi

Varaa huolto »

Sijainti kartalla »

innovoice luottohakemus

Serti isompi

 

MA - PE 7.45 - 16.30
LA 9 - 14

sv 2017 peruslogo FI web

Pirelli virallinen logo

Driver virallinen logo