Autoasi Saimaankatu: Autokorjaamo ja autohuolto Lahti

Renkaat, rengashotelli, Lahti

Autopesu on hyvä suorittaa säännöllisesti, jotta kura, pöly, piki, noki, ja muu lika eivät ala naarmuttaa ja syövyttää auton maalipintaa.

Lahden Saimaankadun Autoasi-liikkeen autopesu on tehokas ja hellävarainen käsittely autollesi. Me pesemme autosi nopeasti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Käytämme laadukkaita pesu-, puhdistus- ja vahaustuotteita, jotka poistavat lian tehokkaasti, suojaavat pintoja ja kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Auton käsinpesun lisäksi saat meiltä auton vahaukset sekä sisäpesut ja puhdistukset.

 

Auton puhdistus

Auton sisäpuhdistus on työläs projekti, joten kannattaa antaa työ ammattilaiselle. Me imuroimme pölyn, lian ja irtoroskat pois huolellisesti joka kolosta. Puhdistamme kangas- ja nahkaverhoilut asiankuuluvilla pesuaineilla ja pesemme kaikki matot erikseen.

Puhdistuksemme jälkeen autosi sisätilat ovat miellyttävän raikkaat ja puhtaat - kuin uudet!

 

Auton vahaus

Auto kannattaa vahata säännöllisesti, sillä vahaus suojaa tehokkaasti maalipintaa ja helpottaa jatkossa auton puhdistusta. Vanhakin auto näyttää uudelta kunnollisen vahauskäsittelyn jälkeen.


Auton pesu, vahaus ja sisäpuhdistus tehokkaasti Lahdesta

Tuo autosi Saimaankadun Autoasi-liikkeeseen Lahteen. Me pesemme, vahaamme ja puhdistamme ajoneuvosi niin päältä kuin sisältä, tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Puhtaalla autolla on miellyttävä ajaa, ja se säilyy hyvässä kunnossa pidempään. Tervetuloa pitämään huolta autostasi!

 

Takaisin Palvelut-sivulle

AUTOASI SAIMAANKATU

Saimaankatu 31
15140 LAHTI

Puh. 010-770 2010, myymälä
Puh. 010-770 2019, korjaamo

huolto@autoasisaimaankatu.fi

Varaa huolto »

Sijainti kartalla »

innovoice luottohakemus

Serti isompi

 

MA - PE 7.45 - 16.30
LA 9 - 14

sv 2017 peruslogo FI web

Pirelli virallinen logo

Driver virallinen logo