Autoasi Saimaankatu: Autokorjaamo ja autohuolto Lahti

Renkaat, rengashotelli, Lahti

Auton ilmastointihuolto kuuluu Autoasi Saimaankadun asiantunteviin palveluihin. Varaa aika, niin huollamme autosi ilmastointijärjestelmän tunnissa. Käy asioilla tai jätä autosi meille vaikka työpäivän ajaksi - miten sinulle parhaiten sopii. Tervetuloa huollattamaan autosi ilmastointi meille, sijaitsemme kätevästi Lahden keskustassa! 


Miksi auton ilmastointi tulisi huoltaa?

Kuten muutkin ilmastointijärjestelmät, myös auton ilmastointi tarvitsee toimiakseen säännöllistä huoltoa ja puhdistusta. Kun ilmastointi toimii, on auton sisäilma puhdasta ja hapekasta. Autossa on mukavampi ja miellyttävämpi matkustaa, eikä puhdistus vaikuta pelkästään ajomukavuuteen vaan myös kuljettajan vireystilaan ja sitä myöden ajoturvallisuuteen. Huoltamaton ilmastointijärjestelmä myös lisää polttoaineenkulutusta pidemmällä aikavälillä ja altistaa ilmastointijärjestelmän isommille vaurioille.


Mitä ilmastointihuollossa tehdään?

Ilmastointihuollossa erityisen tärkeää on varmistaa ilmastointilaitteen kylmäaineen määrä. Liian vähäinen kylmäainemäärä heikentää ilmastoinnin tehoa ja voi pahimmassa tapauksessa vaurioittaa sitä. Ilmastoinnin mahdolliset vuodot tutkitaan ja korjataan. Lisäksi ilmastointilaite tarvittaessa desinfioidaan. 


Milloin auton ilmastoinnin huolto on parasta tehdä?

Merkkisuosituksista hieman riippuen, auton ilmastoinnin huolto kannattaa tehdä suunnilleen kahden vuoden välein. Yleensä auton ilmastointihuolto kannattaa varata hyvissä ajoin ennen kesää, jotta mökkimatkat sujuvat miellyttävämmin. Ilmastoinnin tulee olla kuitenkin toimintakunnossa koko vuoden, joten talvellakin on hyvä ja ruuhkaton ajankohta tulla huoltamaan ilmastointi kuntoon.

Varaa siis aika ilmastointihuoltoon Lahden Autoasi Saimaankadulta - meiltä saat laadukasta ja nopeaa palvelua, kaikille automerkeille!

Takaisin Palvelut-sivulle

AUTOASI SAIMAANKATU

Saimaankatu 31
15140 LAHTI

Puh. 010-770 2010, myymälä
Puh. 010-770 2019, korjaamo

huolto@autoasisaimaankatu.fi

Varaa huolto »

Sijainti kartalla »

innovoice luottohakemus

Serti isompi

 

MA - PE 7.45 - 16.30
LA 9 - 14

sv 2017 peruslogo FI web

Pirelli virallinen logo

Driver virallinen logo