Autoasi Saimaankatu: Autokorjaamo ja autohuolto Lahti

Renkaat, rengashotelli, Lahti

Aurauskulmien säätö kuuluu Lahden keskustassa palvelevan Autoasi Saimaankadun palveluihin. Meillä sinua palvelee asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta. Auton aurauskulmien säätö varmistaa sen, että autosi renkaat eivät siirry koskaan niin sanotusti auraavaan asentoon vaan säilyttävät saman kulkukulman, joka on nolla.

Aurauskulmien säätöön käytettävä menetelmä riippuu siitä, onko autosi etu- vai takavetoinen. Etuvetoisissa autoissa pyritään kompensoimaan vetovoimasta aiheutuvaa aurausta lisäämällä hieman haritusta pyöriin. Takavetoisissa autoissa puolestaan vierintävastus pyrkii kääntämään renkaat haritukseen ja tätä kompensoidaan aurauksen avulla.

Aurauskulmat

Aurauskulmat on oleellista pitää kunnossa, sillä muuten renkaat kuluvat epätasaisesti ja auto kärsii huonommasta ohjattavuudesta. Ilman aurauskulmien säätämistä renkaat saattavat kulua käyttökelvottomaan kuntoon hyvin nopeasti. Siksi aurauskulmat kannattaakin käydä tarkistuttamassa palvelevassa huoltamossa, etenkin jos renkaasi ovat osuneet kivetykseen, kuoppaan tai korkeaan reunukseen kovalla vauhdilla – nämä saattavat tehdä heittoja kulmiin.

Aurauksen säätö

Aurauksen säätö tapahtuu meillä aina asiantuntevasti ja ripeästi. Tarkistamme ja tarvittaessa huolehdimme aurauskulmien säädöstä nykyaikaisten suuntalaitteiden avulla. Sen jälkeen teemme kaikki tarvittavat korjaukset ja säädöt.

Kun aurauskulmien säätö tulee ajankohtaiseksi, ota suunnaksi Autoasi Saimaankatu.

Takaisin Palvelut-sivulle

AUTOASI SAIMAANKATU

Saimaankatu 31
15140 LAHTI

Puh. 010-770 2010, myymälä
Puh. 010-770 2019, korjaamo

huolto@autoasisaimaankatu.fi

Sijainti kartalla »

innovoice luottohakemus

Serti isompi

 

MA - PE 7.45 - 16.30
LA 9 - 14

sv 2017 peruslogo FI web

Pirelli virallinen logo

Driver virallinen logo