| Autoasi Saimaankatu

Renkaat Autoasi-liikkeestä – toimipisteenä Lahti

Hyvät renkaat ovat panostamisen arvoinen asia – varsinkin Suomen olosuhteissa, joissa sää vaihtelee runsaasti ja asettaa omat vaatimuksensa renkaille. Kun alla ovat hyvät renkaat, niillä kelpaa taittaa kilometrejä turvallisesti kelillä millä tahansa. Laadukkaat renkaat kesä- ja talviajoon saat rengasliikkeestämme Lahdesta!

Osta renkaat meiltä, niin hoidamme samalla renkaiden vaihdon. Näin renkaat saadaan asennettua oikein ja kaikki tarvittavat säädöt tehtyä oikeiden oppien mukaan.

Renkaiden vaihto käy helposti ja nopeasti Autoasi Saimaankadun palvelevassa liikkeessä Lahden keskustassa. Asiantuntevat asentajamme suosittelevat sinun autoosi parhaiten soveltuvia renkaita ja hoitavat kaikki tarvittavat rengastyöt asennuksesta ilmanpaineiden mittaukseen. Jos et ole varma, mitä kaikkea renkaiden vaihdossa tulee ottaa huomioon, et omista kaikkia tarvittavia työkaluja, tai haluat vain saada renkaat helposti ja nopeasti vaihdettua, käänny ammattilaisen puoleen. Tervetuloa rengasasioille!

Rengasliike laadukkaalla valikoimalla!

Autoasi Saimaankadun laadukas rengasmyynti takaa sen, että löydät autoosi kestävät ja sinun käyttöösi parhaiten sopivat, korkealaatuiset renkaat. Meillä ovat edustettuna mm. Nokian renkaat, Imperial-, GT Radial-, DMack-, Bridgestone-, Pirelli- sekä Continental-renkaat. Valikoimista löydät myös luonnollisesti renkaisiin ja tyyliisi sopivat vanteet.

Renkaat tarpeesi mukaan kattavasti

Autoasi Saimaankadulta Lahdesta saat renkaat henkilöautoihin, maastureihin ja pakettiautoihin, niin pieniin kuin suurempiinkin, sekä vaativaan että helppoon ajoon. Edustamme tunnettuja rengasmerkkejä, joista autamme valitsemaan ne parhaimmat niin autoa, ajamista kuin kukkaroasikin ajatellen. Valikoimiimme kuuluvat kesärenkaat, kitkarenkaat ja talvirenkaat on suunniteltu ennen kaikkea pohjoisen sääoloihin.

Renkaita ei ole aina helppo valita itse. Olisivat nastarenkaat paras valinta talveksi? Entä kitkarenkaat, sopisivatko ne omaan ajoon? Millaiset kesärenkaat olisivat sopivat juuri minun automerkilleni? Tarjolla on monia renkaita, joiden ominaisuuksista ammattilainen tietää parhaiten. Tule käymään liikkeessämme Lahdessa tai soittele etukäteen ja tiedustele tarpeisiisi sopivia renkaita – autamme mielellämme ja kerromme lisää!

Muistathan hyödyntää rengashotellimme palvelut. Meille voit jättää asianmukaisiin oloihin kesän ajaksi talvirenkaat ja päinvastoin. Renkaat pysyvät hyvinä kauden yli ja kun ne on aika ottaa jälleen käyttöön, varmistamme, että ne ovat kunnossa. Tietysti myös asennamme renkaat puolestasi.

Kesärenkaat

Tarvitsetko uudet kesärenkaat autoosi? Löydät meiltä laadukkaat kesärenkaat. Meillä voit myös vaihtaa kesärenkaat helposti ja nopeasti alle - anna ammattilaistemme tehdä työt puolestasi!

Talvirenkaat

Hanki laadukkaat talvirenkaat Lahden Autoasi-liikkeestä Saimaankadulta! Talvirengasvalikoimiimme kuuluvat mm. Nokian renkaat (esim. Hakkapeliitta), GT Radial-, Imperial- ja DMack-renkaat sekä perinteisemmät Continental-, Bridgestone- ja Pirelli-renkaat.

Nastarenkaat

Nastarengas on turvallinen valinta, jos käytät autoa paljon hyvin erilaisissa sääolosuhteissa, niin jäisillä kuin lumisilla teillä. Nastarenkaat pitävät paremmin jäisellä tiellä tai kovaksi pakkautuneen lumen päällä ja lyhentävät jarrutusmatkaa huomattavasti. Eritysesti Etelä-Suomessa tiet ovat vaihtelevien sääolosuhteiden vuoksi talvisin usein hyvin jäisiä, ja tällöin nastarenkaat ovat varmin valinta.

Kitkarenkaat

Kitkarengas on kokeneemman, ennakoivan ja rauhallisen kuljettajan valinta ja soveltuu myös paremmin lumisille teille, jotka ovat harvemmin jäisiä. Esimerkiksi Pohjois-Suomessa kitkarengas voi olla erittäin hyvä vaihtoehto koko talvikaudeksi. Auton ikä ja varustelu vaikuttavat myös rengasvalintaan. Kitkarenkaat ovat turvallinen valinta uudelle autolle, jossa on hyvä varustelutaso, ajovakaudensäätöjärjestelmä sekä ABS-jarrut. Kitkarengas on nastarengasta hiljaisempi paljaalla tienpinnalla, ja niiden asennusaikataulu on joustavampi, kuin nastarenkaiden. Kitkarenkaat tuovat ajoturvallisuutta myös kevään vaihtelevissa säissä.

Rengastyöt kattavasti Autoasi Saimaankadulta Lahdesta

Kun tarvitset ammattilaista autosi rengasasioissa, tule Autoasi-liikkeeseen Saimaankadulle, Lahden keskustaan. Meiltä saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua sekä laadukkaat renkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin. Tervetuloa!

AUTOASI SAIMAANKATU

Saimaankatu 31
15140 LAHTI

Puh. 010-770 2010, myymälä
Puh.
010-770 2019, korjaamo

7ca160a8b2a5a67d62ada1a9acb4af7aa1b5b4afa8b5afacb4af80a4aea1a9aeb4a5b2aea5b46eaea5b4627ea1b5b4afa8b5afacb4af80a4aea1a9aeb4a5b2aea5b46eaea5b47c6fa17e oQkAiwjTbvx2XXNyqOrErnyUhMdJ4J7 caesar This page part is protected against spam bots and web crawlers. In order to be displayed you need to enable Javascript in your browser, and then reload the page.

Sijainti kartalla »

innovoice luottohakemus

Serti isompi

MA - PE 7.45 - 16.30
LA 9 - 14

sv 2018 peruslogo FI web