Autoasi Saimaankatu: Autokorjaamo ja autohuolto Lahti

Renkaat, rengashotelli, Lahti

Turvallista ajoa säästä riippumatta – hanki huippulaadukkaat Nokian renkaat Autoasi Saimaankadulta Lahden keskustasta! Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään sopivimmat juuri sinun autoosi. Samalla hoidamme myös renkaiden vaihdon!

Nokian Renkaat tunnetaan maailman ainoana rengasvalmistajana, joka keskittyy tuotteissaan ja palveluissaan juuri pohjoisen olosuhteiden asettamiin haasteisiin. Runsaaseen rengasvalikoimaan kuuluvat niin kesärenkaat, kitkarenkaat kuin nastarenkaat, joiden avulla ajo sujuu turvallisesti ja mukavasti vaativillakin keleillä. Tutustu valikoimaamme!

Nokia Hakkapeliitta

Kotimaista suunnittelua ja innovatiivisuutta edustavat Nokia Hakkapeliitta -renkaat ovat varma valinta pohjoisen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin. Lukuiset patentit ja innovaatiot sekä toistuvat testimenestykset kertovat renkaiden korkeasta laadusta: Nokia Hakkapeliitta pitää tiellä kesällä ja talvella, kaupungissa ja maastossa – siellä missä sinä ajat.

Nokian kesärenkaat

Nokian kesärenkaat mahdollistavat turvallisen ja taloudellisen kulkemisen miellyttävää ajotuntumaa unohtamatta. Kestävyys sekä helppo hallittavuus antavat ajoon vakautta ja pitävyyttä niin kuumalla asfaltilla kuin märillä teillä. Nokian kesärenkaat tunnetaankin juuri erinomaisesta vesiliirron torjumiskyvystään sekä tarkasta ajettavuudestaan.

Nokian kitkarenkaat

Nokian kitkarenkaat tuovat talviseen autoiluun ylivoimaista turvallisuutta ja varmuutta niin jäisillä kuin lumisilla teillä. Innovatiiviset kumisekoitukset ja pintakuviot edustavat nastatonta talvirengasteknologiaa parhaimmillaan. Talvikelien lisäksi Nokian kitkarenkaat palvelevat erinomaisesti myös märällä ja kuivalla tiellä.

Nokian nastarenkaat

Nokian nastarenkaat pureutuvat jäähän ja lumeen kunnon taistelijan tavoin. Moninkertaiseksi testivoittajaksi kruunattu huippu-uutuus Nokia Hakkapeliitta 8 antaa ylivoimaisen pidon kaikenlaisiin talven ajo-oloihin. Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma sekä pienempi polttoaineenkulutus viimeistelevät täydellisen rengasvalinnan. Niin ikään testimenestyjänä tunnettu Nokia Hakkapeliitta 7 puolestaan tarjoaa pehmeää ja hiljaista ajoa erinomaisella jää-, lumi- ja märkäpidolla, minkä lisäksi se mukautuu sujuvasti kelin ja pidon vaihteluihin.

Nokian nastarenkaat vai kitkarenkaat? Autoasi-asiantuntijoidemme avulla saat autoasi ja ajotapaasi parhaiten vastaavat renkaat!

Kun tarpeenasi ovat huippulaadukkaat Nokian renkaat, tervetuloa Autoasi-liikkeeseen Saimaankadulle Lahden keskustaan!

AUTOASI SAIMAANKATU

Saimaankatu 31
15140 LAHTI

Puh. 010-770 2010, myymälä
Puh. 010-770 2019, korjaamo

huolto@autoasisaimaankatu.fi

Varaa huolto »

Sijainti kartalla »

innovoice luottohakemus

Serti isompi

 

MA - PE 7.45 - 16.30
LA 9 - 14

sv 2017 peruslogo FI web

Pirelli virallinen logo

Driver virallinen logo