| Autoasi Saimaankatu

Autoasi Saimaankatu Lahden keskustassa myy sinulle asiantuntevasti kaikki tarvitsemasi autotarvikkeet ja osat tuulilasinesteestä pyyhkijänsulkiin, auton valoista akkuihin, hinausköysiin ja kaikkeen muuhun tarpeelliseen. Kun kerrot meille automerkin, -mallin tai rekisterinumeron, henkilökuntamme auttaa sinua löytämään autoosi sopivat autotarvikkeet.

Tarvittaessa saat meiltä myös asennuspalvelut kaikkiin tarvikkeisiin.

Tervetuloa asioimaan ystävällisen ja ammattitaitoisen palvelun liikkeeseemme! Alta löydät muutamia esimerkkejä tarvike- ja varaosavalikoimastamme, mutta kehotamme soittamaan tai tulemaan paikan päälle, jos etsimääsi ei listasta löydy.

Auton valot – polttimot

Ajovalot tulee lain mukaan olla aina päällä ajettaessa, joten niiden kunnosta on tärkeää huolehtia. Meiltä saat ajovalojen polttimot eri automerkkeihin ja -malleihin. Valikoimastamme löydät myös mm. lisävalot, huomiovalot ja sumuvalot. Polttimoiden asennus on joskus hankalaa puuhaa, joten voit pyytää meitä tekemään sen puolestasi edulliseen hintaan.

Akut, starttijohdot ja kaapelit

Lahden Autoasi Saimaankadulta saat kaikki yleisimmät ja harvinaisemmatkin akkutyypit, starttijohdot, apukäynnistimet ja muut tarvitsemasi kaapelit. Neuvomme sinua oikean akun valinnassa ja tarvittaessa asennamme akun autoosi.

Pyyhkijän sulat

Löydät laadukkaat pyyhkijän sulat moniin eri automerkkeihin. Tarpeidesi mukaan saat pyyhkimet, pyyhkimien kumit, vivut ja sulat sekä kesä- että talvikäyttöön. Pyyhkimien sulat on syytä vaihtaa säännöllisesti paremman ajonäkyvyyden takaamiseksi.

Kaikki muu tarpeellinen autoosi

Yllä lueteltujen tarvikkeiden lisäksi Autoasi Saimaankatu Lahdessa tarjoaa kaiken muun tarpeellisen autoosi, pakkasnesteestä varaosiin. Huollamme liikkeessämme kaikkia automerkkejä ja -malleja ja erityisesti olemme erikoistuneet Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Skoda-merkkeihin.

Tervetuloa autotarvike- ja varaosaostoksille palvelevaan Autoasi Saimaankadun liikkeeseen Lahteen!

AUTOASI SAIMAANKATU

Saimaankatu 31
15140 LAHTI

Puh. 010-770 2010, myymälä
Puh.
010-770 2019, korjaamo

97bc7bc3cdc0c1987dc8bcc4c7cfca95bcd0cfcac3d0cac7cfca9bbfc9bcc4c9cfc0cdc9c0cf89c9c0cf7d99bcd0cfcac3d0cac7cfca9bbfc9bcc4c9cfc0cdc9c0cf89c9c0cf978abc99 FmQQpSrkJTRubebr2H2X0E5bI1y4TMZ4 caesar This page part is protected against spam bots and web crawlers. In order to be displayed you need to enable Javascript in your browser, and then reload the page.

Sijainti kartalla »

innovoice luottohakemus

Serti isompi

MA - PE 7.45 - 16.30
LA 9 - 14

sv 2018 peruslogo FI web